Zo werk ik

Ik kan jou laten zien waar de ware oorzaken van je pijn vandaan komen en ik kan je leren om met deze kennis, zelf je pijn & stress te laten verdwijnen. Zodat je de rest van je leven, zelf kan zorgen dat je pijnvrij blijft. Je hebt de regie over je eigen leven en je bent onafhankelijk.

 

 

Dit doe ik met behulp van opdrachten op jou afgestemd, een bewezen methode en mijn coaching, behandeling en daarbij ook luchtigheid en de gekkigheid van dingen inzien. Want lachen is belangrijk in mijn leven. Ik laat jou zelf aan de slag gaan, een reis maken op zoek naar de oorzaken. Zodat jij jezelf en je soms malle gedachten, gevoelens, keuzes en gedrag onder de loep neemt.

 

 

Binnen ongeveer 6 weken kan jij tussen de 80 en 100% pijnvrij zijn. En het mooiste is: je hebt het zelf gedaan! Er zijn duizenden mensen die op deze manier zichzelf pijnvrij hebben gemaakt.

 

 

Ik werk alleen met mensen die snappen dat deze aanpak nodig is, dit écht willen, bereid zijn om in zichzelf te investeren en er alles voor over hebben om PIJNVRIJ te leven.

 

 

“Ik ben pijnvrij”zeg ik elke dag tegen mezelf, dat helpt mij dit te blijven en aan mezelf te blijven werken. Elke dag weer 1 % een betere ik.

Ik coach openminded, bewuste, wakkere en ambitieuze mensen

Herken jij jezelf in wat ik vertel?

Ben je het spuugzat en wil jij echt je eigen verantwoordelijkheid nemen voor je eigen pijn? Vraag dan een gratis advies met mij aan.

Oh ja, als je mijn gezicht, lach, stem, inspiratie  en imperfectie  even wil zien en  horen klik dan het filmpje even aan.

Wat kan je verwachten

  • Je bereikt op korte termijn al resultaten, dat werkt ook direct motiverend
  • Op op lange termijn tools die je pijnvrij en onafhankelijk kunnen houden.
  • De focus ligt op de diepliggende oorzaken aan te pakken en jou zo pijnvrij te maken
  • Geen dry needling, injecties, pijnstillers, triggerpointmassage of eindeloze oefeningen.
  • Een op maat gemak alles-in-één traject waarbij je voldoende tijd en persoonlijke aandacht krijgt.
  • De methode is voor positief ingestelde mensen die ook geloven dan er meer mogelijk is dan puur alleen wat de dokter zegt.
  • Je krijgt de regie over je eigen leven weer terug
  • In 4-6 weken pijnvrij ( de meeste mensen worden tussen de 80% en 100% pijnvrij als de methode voor 100% goed gevolgt wordt

Heb je nog steeds lichamelijke klachten?

Doe de pijn testt

Mijn eigen pijn

Het leven doet soms gewoon pijn. Ik ben er zelf wel voorstander van om ondanks tegenslagen, pijn, verdriet wel door te gaan en ook vooral nog lol te maken.

Lachen is voor mij naast de liefde en ok lekker eten het belangrijkste in het leven.

Ik heb mijn deel aan pijn, verdriet, (faal)angst, eenzaamheid, boosheid, stress de hele rambam ook gehad. En soms heb ik daar nog steeds wel last van. Maar ik werk daar hard aan en ga niet bij de pakken neerzitten, want ik geloof in heling van pijn en denk graag in mogelijkheden.

Veel trainingen, therapie en coaching maken mij steeds een sterker, leuker mens en ondernemer, vind ik zelf dan in ieder geval.
Mede hierdoor heb ik nu een kennispakket van heb ik jou daar en een team van experts om mij heen, die mij kunnen adviseren voor zowel mezelf als mijn cliënten als ik dat nodig heb.

In 2015, net nadat ik het massageplatform had opgezet, is mijn vader omgekomen bij een brand die niet door hem was veroorzaakt. Gestikt in de rook bij een poging te ontkomen. Dit soort dingen lees je in de krant, dat gebeurt bij iemand anders, niet bij je eigen vader. Wat een dramatische en tragische dood en wat een shock en verdriet. Nog steeds, alleen zijn de scherpe randjes er wel wat af. Hij ging ook net op een moment dat ik onze band sterker wilde maken. Kan het nog zuurder?

Ik heb natuurlijk een tijdje niet kunnen masseren. “De huilende masseuse aan huis” zou misschien wel een goeie vlog zijn geweest. Eigenlijk wilde ik gewoon even helemaal niets en me ziek melden. Bij mezelf dan want een werkgever had ik niet. Even kon alles, ook m’n kersverse platform me gestolen worden. Maar ik heb dat niet gedaan. Ik wilde naast hem niet ook m’n bedrijf verliezen, dus rouwend doorzetten dan maar. Nu ben ik blij dat ik dat niet gedaan heb, want anders had ik nooit geleerd wat ik nu aan kennis en ervaring in de pocket heb.

Emotionele pijn, stress en onderdrukte emoties kunnen fysieke pijn veroorzaken als je je daar niet van bewust bent.

Voordat ik in aanraking kwam met de totaal aanpak van de Triggerpoint Reset Methode, kampte ik met veel pijn in mijn benen. Ook de branderige uitstralingspijn die ook nog alles op spanning zette, maakten zitten en sporten vaak erg vervelend.

Tijdens de voorbereiding van de Mentorclass bij Tim ben ik met wat simpele training, inzichten en een aanpassing van mijn eetpatroon van deze pijn afgekomen en ze is nog steeds weg. Ik was verbaasd! Dat het zo makkelijk kan gaan had ik zelf niet verwacht. Nu ik ook zelf het lopende bewijs ben van het succes van deze methode, ben ik voor 110 % gemotiveerd om deze kennis te gaan delen.

Aanvraagformulier