fbpx

Zo werk ik

Om het makkelijk te maken heb ik het Pijnvrij Programma zo ingericht dat je het geheel online kunt volgen vanuit je eigen omgeving. Daarnaast kunnen we in overleg ook live afspreken. Wandelsessie ook mogelijk.

 

+/- 50-80% verlichting van klachten nog voor je de behandeling hebt gehad

 

Dankzij de voorbereidende opdrachten, inclusief boek, werkboek en zorg je dat jouw zenuwstelsel al kalmeert waardoor pijn verlicht en de therapie sneller aan slaat. Je kan daar direct mee beginnen en hebt dan voor de rest van je leven waardevolle tools.

 

MindBody Connectie Coaching: verlaag spanning in je spieren en zenuwstelsel

 

In de voorbereidende opdrachten en tijdens de 1 op 1 video call sessies  gaan we met bewezen methodes aan de slag om het zenuwstelsel te kalmeren.

 

Je hoeft zelf het wiel niet opnieuw uit te vinden

 

Gebruik mijn brein en expertise die ik heb opgedaan. Zo hoef je zelf niet meer te zoeken naar een oplossing. Ik gids jou naar je oplossing.

 

Online Breinstorm op locatie, bij jou thuis

 

Pijnvrij worden gewoon lekker bij jou thuis, dan hoef jij de deur niet uit en bespaar je een hoop tijd en gedoe.

Dit is jouw kans om voor de rest van je leven pijnvrij te blijven en inzichten en tools te krijgen voor een betere mindset, stressreductie en meer geluk.

 

 

 

.

Ik kan jou laten zien waar de ware oorzaken van je pijn vandaan komen en ik kan je leren om met deze kennis, zelf je pijn & stress te laten verdwijnen. Zodat je de rest van je leven, zelf kan zorgen dat je pijnvrij blijft. Je hebt de regie over je eigen leven en je bent onafhankelijk.

Dit doe ik met behulp van opdrachten op jou afgestemd, een bewezen methode en mijn coaching, behandeling en daarbij ook luchtigheid en de gekkigheid van dingen inzien. Want lachen is belangrijk in mijn leven. Ik laat jou zelf aan de slag gaan, een reis maken op zoek naar de oorzaken. Zodat jij jezelf en je soms malle gedachten, gevoelens, keuzes en gedrag onder de loep neemt.

Binnen ongeveer 6 weken kan jij tussen de 80 en 100% pijnvrij zijn. En het mooiste is: je hebt het zelf gedaan! Er zijn duizenden mensen die op deze manier zichzelf pijnvrij hebben gemaakt.

Ik werk alleen met mensen die snappen dat deze aanpak nodig is, dit écht willen, bereid zijn om in zichzelf te investeren en er alles voor over hebben om PIJNVRIJ te leven.

 

“Ik ben pijnvrij”zeg ik elke dag tegen mezelf, dat helpt mij dit te blijven en aan mezelf te blijven werken. Elke dag weer 1 % een betere ik.

Ik coach openminded, bewuste, wakkere en ambitieuze mensen

Herken jij jezelf in wat ik vertel?

Ben je het spuugzat en wil jij echt je eigen verantwoordelijkheid nemen voor je eigen pijn? Vraag dan een gratis advies met mij aan.

Oh ja, als je mijn gezicht, lach, stem, inspiratie  en imperfectie  even wil zien en  horen klik dan het filmpje even aan.

Wat kan je verwachten

  • Je bereikt op korte termijn al resultaten, dat werkt ook direct motiverend
  • Op op lange termijn tools die je pijnvrij en onafhankelijk kunnen houden.
  • De focus ligt op de diepliggende oorzaken aan te pakken en jou zo pijnvrij te maken
  • Geen dry needling, injecties, pijnstillers, triggerpointmassage of eindeloze oefeningen.
  • Een op maat gemak alles-in-één traject waarbij je voldoende tijd en persoonlijke aandacht krijgt.
  • De methode is voor positief ingestelde mensen die ook geloven dan er meer mogelijk is dan puur alleen wat de dokter zegt.
  • Je krijgt de regie over je eigen leven weer terug
  • In 6-8 weken pijnvrij ( de meeste mensen worden tussen de 80% en 100% pijnvrij als de methode voor 100% goed gevolgt wordt

Heb je nog steeds lichamelijke klachten?

Doe de pijn testt

Aanvraagformulier