Over mij

Waarom

“No pain, no gain”. “Leven is lijden, Pijn is fijn.” We hebben een harde kijk op pijn, je moet er maar mee leren leven wordt vaak gezegd. Ik denk van niet en zou dat zonde vinden, een belemmering om het meeste uit je leven te halen.

Mijn leven bestaat uit liefde, leren en lachen.

Mijn wens en missie is zoveel mogelijk mensen pijnvrij krijgen, zodat ze meer van het leven kunnen genieten en vooral onafhankelijk kunnen leven zoals zij willen.

Mensen helpen door eerst goed voor mezelf te zorgen is inmiddels mijn levens motto geworden. Want pas dan ben ik in staat het beste te geven. Werken met leuke, positieve en gemotiveerde mensen is mijn passie..

Mijn verhaal

In Den Haag ben ik “geboruh” maar woon nu alweer 13 jaar in Amsterdam. Na veel verschillende en vaak stressvolle dingen op werkgebied te hebben gedaan heb ik besloten om eens een ander pad in te slaan. Een vaste kantoorbaan is echt niets voor mij. Ik ben in Amsterdam een klassieke massage opleiding gaan volgen. Meteen was ik enthousiast en heb ik al snel een ticket naar India geboekt, om daar twee extra massage-opleidingen te gaan volgen. Ik hou nu eenmaal van avontuur.

Zo begon mijn massage carrière. Massages aan huis, superleuk om op locatie te werken. Dat heb ik een paar jaar gedaan totdat ik voelde dat ik meer wilde. Ik wilde meer mensen helpen. Zowel de masseurs als de consumenten.  Ik richtte een marketplace op, Masseuse aan huis waar mensen gemakkelijk online een masseur konden boeken. Zelf masseerde ik daar nog naast en op een gegeven moment begon het me toch wat te frustreren dat ik met massages chronische pijnklachten niet weg kreeg ,wel kon verlichten.

Daarnaast werkte ik dag en nacht om het platform te runnen wat ik uiteindelijk niet rendabel kon maken in mijn eentje. Ik dacht de oplossing te hebben gevonden door een zakenpartner aan te trekken, een groot omvattend businessplan te maken, een zak geld te regelen, een kantoor en personeel. “Hee wacht even, dan heb ik dadelijk wel weer die drukke kantoorbaan.” Dat gaat niet gebeuren, vrijheid betekent alles voor mij. Ook 1 op 1 contact met mensen vind ik belangrijk en voor die mensen zoveel waarde toevoegen dat ik voor hen het verschil kan maken. Ik heb het platform losgelaten.

Toen kwam ik, net op precies het juiste moment in aanraking met de Triggerpoint Reset Methode, ontwikkeld door Tim van Orsouw. Direct was ik gegrepen door deze aanpak. Nu ik de training heb gedaan en het komende half jaar in een committed program van Tim zit kan ik mensen met terugkerende pijnklachten pas echt goed helpen.

De nieuwe koers is gezet. Ik wil graag dat zoveel mogelijk mensen kunnen gaan zeggen: “ik ben pijnvrij”.

Mijn eigen pijn

Het leven doet soms gewoon pijn. Ik ben er zelf wel voorstander van om ondanks tegenslagen, pijn, verdriet wel door te gaan en ook vooral nog lol te maken.

Lachen is voor mij naast de liefde en ok lekker eten het belangrijkste in het leven.

Ik heb mijn deel aan pijn, verdriet, (faal)angst, eenzaamheid, boosheid, stress de hele rambam ook gehad. En soms heb ik daar nog steeds wel last van. Maar ik werk daar hard aan en ga niet bij de pakken neerzitten, want ik geloof in heling van pijn en denk graag in mogelijkheden.

Veel trainingen, therapie en coaching maken mij steeds een sterker, leuker mens en ondernemer, vind ik zelf dan in ieder geval.
Mede hierdoor  heb ik nu een kennispakket van heb ik jou daar en een team van experts om mij heen, die mij kunnen adviseren voor zowel mezelf als mijn cliënten als ik dat nodig heb.

In 2015, net nadat ik het massageplatform had opgezet, is mijn vader omgekomen bij een brand die niet door hem was veroorzaakt. Gestikt in de rook bij een poging te ontkomen. Dit soort dingen lees je in de krant, dat gebeurt bij iemand anders, niet bij je eigen vader. Wat een dramatische en tragische dood en wat een shock en verdriet. Nog steeds, alleen zijn de scherpe randjes er wel wat af. Hij ging ook net op een moment dat ik onze band sterker wilde maken. Kan het nog zuurder?

Ik heb natuurlijk een tijdje niet kunnen masseren. “De huilende masseuse aan huis” zou misschien wel een goeie vlog zijn geweest. Eigenlijk wilde ik gewoon even helemaal niets en me ziek melden. Bij mezelf dan want een werkgever had ik niet. Even kon alles, ook m’n kersverse platform me gestolen worden. Maar ik heb dat niet gedaan. Ik wilde naast hem niet ook m’n bedrijf verliezen, dus rouwend doorzetten dan maar. Nu ben ik blij dat ik dat niet gedaan heb, want anders had ik nooit geleerd wat ik nu aan kennis en ervaring in de pocket heb.

Emotionele pijn, stress en onderdrukte emoties kunnen fysieke pijn veroorzaken als je je daar niet van bewust bent.

Voordat ik in aanraking kwam met de totaal aanpak van de Triggerpoint Reset Methode, kampte ik met veel pijn in mijn benen. Ook de branderige uitstralingspijn die ook nog alles op spanning zette, maakten zitten en sporten vaak erg vervelend.

Tijdens de voorbereiding van de Mentorclass bij Tim ben ik met wat simpele training, inzichten en een aanpassing van mijn eetpatroon van deze pijn afgekomen en ze is nog steeds weg. Ik was verbaasd! Dat het zo makkelijk kan gaan had ik zelf niet verwacht. Nu ik ook zelf het lopende bewijs ben van het succes van deze methode, ben ik voor 110 % gemotiveerd om deze kennis te gaan delen.

Mijn leergierigheid

Leren op school hield ik nooit zo van. Ik ben door mijn levenservaring streetwise geworden. In de praktijk leer ik het beste. De training en studie m.b.t. de Triggerpoint Reset Methode gingen er wel in als zoete koek. Dat is voor mij nog een teken dat ik het juiste kies.
Ik kijk educatieve docu;s, luister het liefst naar boeken over pijn en pijnbestrijding, ik speur het Internet af, doe diverse cursussen en trainingen op gebied van persoonlijke ontwikkeling, woon (online)seminars bij in de volgende onderwerpen: (natuur)voeding, psyche van de mens, marketing, spiritualiteit, coaching, healing, andere geneeswijzen, mindset en de Mind/Body connectie. .

Ook hou ik van experimenteren met mezelf hoe ik het doe in niet alledaagse omstandigheden en daar natuurlijk ook plezier van hebben en/of te leren. Zo heb ik met mijn moeder een treinreis naar het ijskoude Lapland gemaakt, een maand in een yoga ashram in India vertoeft, avontuurlijke reizen door de jungle gemaakt, ayahuasca gedronken, vaker een detox voor mijn lichaam gedaan en wat ook erg leuk is om te kijken hoe blij ik word van hele donkere chocolade en dure wijn.

Wat betekent de Triggerpoint Reset Methode voor mijzelf?

Sinds ik de Triggerpoint Reset Methode Mentorclass heb gedaan:

 • Is mijn chronische pijn weg
 • Neem ik zelf 100% verantwoording voor alles wat er in mn leven gebeurt!
 • Is de kwaliteit van mijn leven verbeterd
 • Heb ik de mogelijkheid om mensen middels een totaalaanpak echt te helpen
 • Heb ik mijn eetpatroon aangepast
 • Ben ik afgevallen en voel me fitter
 • Heb ik nu echt de kans om mijn droomdoelen te behalen
 • Heb ik veel nieuwe dingen geleerd
 • Vallen de puzzelstukjes in elkaar
Mijn inspiratie

Liefde Lachen Leren

Ik laat mij inspireren en vermaken door :

 • Mijn ouders
 • Kim de Boer, de liefste
 • Mijn vrienden
 • Tim van Orsouw
 • Martin Luther King
 • John Sarno M.D
 • Annemieke Groot
 • Bouke de Boer
 • Adam Heller
 • Anne Quaars
 • Quinten Tarantino
 • Madonna
 • Gabor Mate
 • Arjan Ederveen
 • Foodlog
 • Sarah Hofman
 • Steven Ozanich
 • Hans Teeuwen
 • Jiskefet
 • Merel Streep
 • Juf Ank
 • Floortje Dessing
 • Byron Katie
 • Jan Geurtz
 • Eckhart Tolle
 • Little Britain
 • Sublime F.M.
 • De Triggerpoint Reset Methode Community
 • Lian Baars
 • Ingeborg Bosch
 • Ray Pluim
 • Simon Simsek
 • Linda de Mol
 • Andy Harrington

Mag de tekst in deze box zijn : Ben je het spuugzat en wil jij echt je eigen verantwoordelijkheid nemen voor je eigen pijn? Vraag een advies gesprek met mij aan.

Aanvraagformulier