fbpx

Masseuse aan huis stopt als massage platform

Masseuse aan huis stopt als massage platform

Per i juli 2018 stopt founder Mirjam van Starrenburg met Masseuse aan huis als platform

Op 1 februari 2015 opende Masseuse aan huis haar deuren als online platform om consument met masseur in contact te brengen. Een droom van mij, om zoveel mogelijk mensen te helpen kwam uit.

In deze ruim drie jaar heb ik veel voor elkaar gekregen. Steeds meer mensen maakten kennis met het gemak van een goeie massage thuis. Ook heb ik vele masseurs kunnen inspireren te ondernemen en heb ze aan meer klanten geholpen. De samenwerking en wisselwerking was vaak erg leuk. Natuurlijk heb ik een hele hoop geleerd: waar ben ik goed in, waar niet, waar krijg ik energie van, waar niet van, wat werkt en wat werkt niet.

Ik ben tot de conclusie gekomen dat mijn aanpak niet goed genoeg werkte. Zo zou het een uit de hand gelopen hobby worden. Al maanden ben ik bezig geweest om plannen te maken om dit platform wel naar een hoger en rendabel niveau te tillen. Die potentie heeft het concept namelijk.
Ik kwam er achter dat dit zo’n enorm grote operatie zou worden welke ik van een afstand supergaaf zou vinden. Wat een avontuur en wat stoer. Maar ook met veel werkzaamheden en randvoorwaarden waar ik nou net van achter was gekomen niet zo blij van te worden.

Daarom heb ik gekozen voor een nieuw pad voor mezelf. Eerst heb ik nog een traantje gelaten maar nu sta ik 100% achter mn keuze en neem alle dingen die ik heb meegemaakt en geleerd meer. Eventueel gaat het opschaalplan om een groter/brder platform te bouwen door iemand anders uitgevoerd worden. Daar hou ik jullie graag van op de hoogte. Of mocht je zelf getriggerd raken of iemand weten die dat zou willen schroom niet mij te contacten.

Mijn nieuwe aanpak zal zich vooral gaan richten op mensen met steeds aanhoudende en terugkerende pijnklachten. Deze zal ik middels trajecten met mensen samen gaan oplossen.
Op dit moment ben ik in intensieve training om mij deels om te laten scholen.

Masseuse aan huis blijf ik voorlopig als eenvrouwszaak aanhouden, ze blijft dus in de lucht. Tevens de Social Media kanalen waar jullie mijn nieuwe werkzaamheden en avonturen kunnen volgen.

Mijn magic hands, coaching skills en empatisch vermogen ( en een beetje humor) zal ik weer in kunnen gaan zetten. En voorlopig ben ik zelf via de site nog te vinden en te contacten voor boekingen.

Voor de klanten die contact gegevens van masseurs hebben, jullie mogen de masseurs blijven benaderen voor massages. De boekingen zullen niet meer via Masseuse aan huis gaan maar via de masseur in kwestie.
Aanvragen die ik nog binnenkrijg voor andere masseurs zal ik in overleg met de klant forwarden.
Ik wil natuurlijk iedereen, onze klanten, de masseurs en alle betrokkenen heel erg bedanken voor de afgelopen periode.

Als er vragen zijn stel ze gerust en stuur me een mailtje naar hallo@ikbenpijnvrij.nl

Groetjes,

Mirjam van Starrenburg

4 Reactie's
 • Dick
  Geplaatst op 18:21h, 05 juni

  Hee Mirjam, wij geloven in je !! Succes in wat je gaat doen, als je maar bij ons blijft masseren……..groetjes Ellen en Dick

 • Clauclauclaudius
  Geplaatst op 14:34h, 05 juni

  Lief kind,

  Ik kan het niet erg goed volgen, wist ook niet van je dip, maar ik ben blij, dat je weer licht ziet en wens je succes en natuurlijk veel liefs.

  Oude oom/sok.

 • Cecile
  Geplaatst op 13:18h, 05 juni

  Balen… maar goed te zien dat je je ogen open blijft houden en steeds weer je pad en bedrijfje doorduwt naar een “totaal beter verhaal”…
  Go garl! Super stoer!

 • Astrid van der Does
  Geplaatst op 11:29h, 05 juni

  Mirjam,

  Een mooie keus. Veel plezier en geluk met wat je gaat doen.

Aanvraagformulier