fbpx

Lomi lomi massage

Lomi Lomi Massage

Lomi lomi massage

Genieten van een Lomi lomi massage aan huis

Je hebt behoefte aan een goede en professionele massage om alle stress en ongemakken uit je lichaam te krijgen maar je hebt niet de tijd of bent niet in de mogelijkheid om naar een massagesalon te gaan? Dan bieden wij je de ideale oplossing: www.masseuseaanhuis.nl. Een professionele en kwalitatieve massage door ervaren masseuses waarvoor je niet meer de deur uit hoeft te gaan.

Oorsprong van de Lomi Lomi massage

De Lomi Lomi massage komt oorspronkelijk uit Hawaï en wordt hoofdzakelijk gebruikt om blokkades overal in het lichaam op te heffen. Lomi is dan ook de Hawaïaanse term voor massage (kneden, wrijven, drukken). Door de dubbele vermelding van het woord Lomi wordt de versterkte kracht van deze vorm van massage aangeduid.

Effecten van de Lomi Lomi massage

Doordat deze vorm van massage de blokkades in het lichaam opheft, zorgt dit onder andere voor een betere stofwisseling, een verhoogde zuurstoftoevoer en een betere afvoer van afvalstoffen. De massage heeft een directe invloed op de bloedsomloop, het zenuwstelsel, de spieren, de zintuigen en de organen.

Techniek van de Lomi Lomi massage

Deze massage zal traag en ritmisch gebeuren omdat ze volledig gericht is op ontspanning die voor genezing moet zorgen. Bovendien is het een volledige lichaamsmassage die alle gebieden van je lichaam behelst. Door het drukken en kneden op bepaalde punten worden de blokkades waar je mee zit opgeheven en zal je lichaam terug in balans komen.

Kiezen voor www.masseuseaanhuis.nl

Als je ervan overtuigd bent dat de Lomi Lomi massage voor jou de perfecte uitkomst biedt kan je via onze site opzoeken welke masseuses deze massage aanbieden, hun profiel bekijken en contact met hen opnemen voor het maken van een afspraak. Op het door jou gekozen tijdstip komt de masseuse vervolgens bij jou thuis. Alle masseuses op onze site zijn vakkundig opgeleid, scholen zich voortdurend bij en werken uitermate professioneel. We zijn ervan overtuigd dat onze masseuses de technieken beheersen die een oplossing kunnen bieden voor de problemen waar jij mee geconfronteerd wordt.

Wacht dus niet langer en laat je verrassen door de helende kracht van de Lomi Lomi massage.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Aanvraagformulier