fbpx

masseuse aan huis Tag

Een massage aan huis boeken is makkelijk en heerlijk. Als je die boekt via www.masseuseaanhuis.nl weet je zeker dat je een professionele en betrouwbare masseuse of masseur boekt. Maar wie zijn deze getalenteerde mensen? Daar wil Nederland graag iets meer over weten.Daarom hebben wij op onze site, bij laatste nieuws een nieuw item. Een kort interview met de masseuses en masseurs van Masseuse aan Huis.

Hoe is dat nou eigenlijk op op locatie te werken? Omdat dit toch wel anders is dan werken in een eigen praktijkruimte heeft Masseuse aan huis een blog-categorie op de website: Een dag uit het leven van een masseuse aan huis. Zo kan iedereen even een kijkje in ons leven nemen. Dit keer beschrijft Caroline van Beek een dag uit haar leven.

Reden van stijging aantal lichaamsmassages

De laatste jaren wordt lichaamsmassage steeds populairder, en met reden. De meeste mensen ervaren veel druk en stress door het drukke leven dat we leiden. We gaan allemaal werken, we hebben daarenboven nog een hobby, een gezin thuis waarbij het huishouden er voor velen nog eens bijkomt... Dit is slecht voor de bloedsomloop en is ongezond. Op lange termijn heeft te veel stress negatieve gevolgen zoals pijnlijke spieren, je kan minder goed slapen, gewrichtspijn, buikpijn en duizeligheid, rugpijn, hoofdpijn, je wordt veel vatbaarder voor ziektes enzovoort. Het is dus wel al duidelijk dat het belangrijk is om voldoende te ontspannen, zodat al deze klachten voorkomen worden. Hierbij is een lichaamsmassage de ideale manier. Hierbij ontspan je alle spieren. Hier moet je gewoon neerliggen, de professional zijn of haar werk laten doen, en gewoon genieten verder. Het is dan ook geen wonder dat het aantal lichaamsmassages de laatste jaren is verhoogd, aangezien de mensen hun kennis over hun lichaam, hun levensstijl en de gevolgen is verbeterd.

Rugmassage, een ware verwenning voor jouw rug

Vanaf het moment dat mensen rechtop gaan lopen, en dat doen babies al na een jaar of twee, staat de rug onder spanning. De rug is dan ook een ingewikkeld systeem en niet zozeer een lichaamsdeel. Om onze rug te ontspannen zoeken we 's nachts voor het slapen naar een plek om te gaan liggen, meestal op de rug of op een zij. We zoeken dus ontspanning. En waarom is rugmassage dan zo goed voor ons?

Massages zijn erg ontspannend en daarom kiezen veel mensen er voor om eens in de zoveel tijd even heerlijk te ontspannen. Helaas moet je daarvoor vaak de deur uit, naar een massagesalon in de buurt en daar wachten tot je aan de beurt bent. Het zou natuurlijk veel gemakkelijk en relaxter zijn om een Thaise massage thuis te ontvangen. En gelukkig is er die mogelijkheid. Een Thaise massage thuis ontvangen kan tegenwoordig erg gemakkelijk via masseuseaanhuis.nl

Aanvraagformulier