fbpx

massage aan huis Tag

Verwen jezelf met een heerlijke bamboe massage aan huis! Een bamboe massage is bij uitstek geschikt voor wie last heeft van stijve spieren of van knopen in de spieren. De bamboe massage met echte bamboestokken drukt diep door in het lichaam en geeft zo een sensationele ontspanning. Na de massage ben je de dagelijkse beslommeringen even helemaal kwijt en je voelt je een stuk krachtiger en energieker.

Van uw klachten af en heerlijk ontspannen met massage aan huis!

Via massage aan huis zijn er verschillende massages te boeken. Elk met een gespecialiseerde masseuse. Verschillende voorbeelden van massages zijn; deep tissue-massage, ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage, Chinese voetmassage, klachten verminderende massage zoals bijvoorbeeld reuma- of hoofdpijn massage, holistische Energetische massage en Ayurvedische massage.

Een massage aan huis boeken is makkelijk en heerlijk. Als je die boekt via www.masseuseaanhuis.nl weet je zeker dat je een professionele en betrouwbare masseuse of masseur boekt. Maar wie zijn deze getalenteerde mensen? Daar wil Nederland graag iets meer over weten.Daarom hebben wij op onze site, bij laatste nieuws een nieuw item. Een kort interview met de masseuses en masseurs van Masseuse aan Huis.

Een massage bestaat uit het druk, wrijven, spanning, beweging of trilling die uitgevoerd worden op de blote huid. Dit wordt door de masseur of masseuse uitgevoerd met massageolie op de zachte huid. Spieren, pezen en gewrichten kunnen op deze manier losgemaakt worden ter verhoging van het welzijn van de persoon die wordt gemasseerd. De persoon die wordt gemasseerd ligt op een massagebank of zit op en massagestoel.

Zwangerschapsmassage: gewoon lekker thuis

erdam. Zwangerschapsmassage is een hele zachte vorm van masseren, waarbij veel olie gebruikt wordt en is daarmee heerlijk ontspannend. Lichamelijke klachten kunnen verminderd worden, maar ook geestelijke en emotionele spanningen kunnen worden verlicht. Je kunt tijdens onze zwangerschapsmassage even helemaal tot rust komen, zowel lichamelijk als geestelijk. Je zult ervaren dat je hierdoor de zwangerschap intenser ervaart, heel fijn voor vrouwen die het lastig vinden om echt even bewust tijd te nemen om stil te staan bij hun zwangerschap.

Aanvraagformulier