Algemene voorwaarden

Algemeen

Masseuse aan huis geeft geen medische behandelingen. Bij medische klachten dien je met je behandeld arts of specialist te overleggen voordat je een massagebehandeling ondergaat. masseuseaanhuis.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor materiële en/of immateriële schade als gevolg van de behandelingen.

Intake en je gezondheid:

• Voor aanvang van je eerste massagebehandeling stelt de masseuse je een aantal vragen om inzicht te krijgen in je medische en sportieve gegevens. Bij twijfel over de behandeling van een bestaande aandoening heeft de masseuse het recht om de behandeling te staken en je door te verwijzen naar een arts. Wanneer je arts er in toestemt kun je natuurlijk als nog een vervolgafspraak maken. • Ben je al onder behandeling van een arts, therapeut, specialist of iets soortgelijks dan kun je van te voren met deze arts overleggen of een massage geen problemen kan veroorzaken die je behandeling kan verstoren. Je waarschuwt de masseuse onmiddellijk als je welbevinden op enige wijze wordt aangetast. • Eventueel gebruik van medicijnen, behandeling van een arts, therapeut of specialist dien je voor aanvang van de massage aan de masseuse mede te delen. In een aantal gevallen is een aanpassing van de massage namelijk noodzakelijk.

Contra indicaties Contra indicaties zijn redenen waarom iemand niet (absolute) of gedeeltelijk (relatieve) niet gemasseerd mag worden, tenzij er toestemming is van de behandelende arts en/of specialist. Raadpleeg bij twijfel altijd je arts of specialist.
Absolute contra indicaties, dus wanneer je niet gemasseerd mag worden: koorts, griep, ziekten waarbij er sprake is van verhoogde stofwisseling, besmettelijke huidziekten, infectieziekten, ernstige vaat ziekten, psoriasis, trombose, gebruik van antidepressiva, antibiotica, ontstekingsremmers, extreme vermoeidheid en uitputting en zwangerschap in de eerste drie maanden. Relatieve contra indicaties: open wonden, zwangerschap( afhankelijk van verloop zwangerschap, bij problemen overleggen we van te voren) , ontstekingen, kanker, traumatische aandoeningen en spataderen. Massage is bij gebruik van alcohol drugs uitgesloten.

Privacy:

In verband met de veiligheid van de masseuses/masseurs worden je gegevens doorgegeven aan Masseuse aan huis • Al je persoonlijke en medische gegevens worden niet aan derden verstrekt. Je ontvangt automatisch onze nieuwsbrief. Hier kun je jezelf uiteraard ook weer voor afmelden.

Aansprakelijkheid:

• De masseuses en Masseuse aan huis zijn te allen tijde niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen en/of letsel van de massage die gegeven wordt en kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor medische en/of andere kosten en afspraken die hieruit voortkomen.
• De masseuses en Masseuse aan huis zijn niet aansprakelijk voor beschadiging van persoonlijke bezittingen.

Annulering:

• Afspraken kunnen kosteloos geannuleerd of verzet worden tot 24 uur voor de afspraak. Bij het niet of te laat annuleren van een afspraak wordt de totale kosten voor de gemaakte afspraak alsnog in rekening gebracht.

Masseuse heeft het recht klanten te weigeren.

Verantwoordelijkheden klant:

Je bent verantwoordelijk voor het doorgeven van belangrijke informatie m.b.t. je gezondheid.

• Hygiëne en ethiek staat bij Masseuse aan huis hoog in het vaandel. De masseuses verwachten van hun klanten dat ze daar eveneens zorg voor dragen.
• Om optimaal te kunnen genieten van je massage is het prettig om je mobiele telefoon uit te schakelen of op stil te zetten
• Er dient een minimale ruimte beschikbaar te zijn van 3 bij 3 meter

Betaling:

• Betaling van de massage door een particulier dient vooraf contant voldaan te worden.Voor bedrijven gelden er speciale tarieven en wordt een een offerte op maat gemaakt.

Massage cadeaubonnen:

De kadobon kan alleen voor massagediensten worden ingewisseld bij Masseuse aan Huis. De geldigheid van de cadeaubon is 12 maanden na verkoop. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contant geld. De bon kan uitsluitend gebruikt worden in de werkgebieden aangegeven op de site. Een bestelde cadeaubon kan niet geannuleerd worden. Wij accepteren alleen originele cadeaubonnen en zijn niet verantwoordelijk voor verloren cadeaubonnen en kunnen deze derhalve niet vergoeden.

Voor alle duidelijkheid:

• De masseuses en masseurs van Masseuse aan huis verrichten absoluut geen erotische handelingen. Als je de masseur/masseuse seksueel benadert, zal hij/zij de massage stoppen, je verzoeken van de tafel/mat te gaan en zal vertrekken. Je zal de massage moeten afrekenen. Tevens zal er aangifte bij de politie worden gedaan.

Aanvraagformulier