fbpx

Adviesgesprek aanvragen

Loading...

Vertel kort iets over jezelf:

Er is een grote vraag voor deelname aan het pijnvrij coaching programma.
Gezien de grote tijdsinvestering in elke nieuwe client, kan ik slechts een paar nieuwe mensen per maand aannemen die perfect passen in mijn programma. Mijn prioriteit ligt altijd bij mensen die zich volledig willen inzetten om beter te worden.


Het is essentieel dat iedereen in uw netwerk – de mensen die u helpen met beslissingen betreffende uw gezondheid of die te maken hebben met uw gezondheid ( echtgenoot, partner, ouders etc.)aanwezig zijn bij het aanvraag gesprek. Laat mij daarom weten wie er aanwezig moet zijn bij het eerste contact. Het is nodig dat deze persoon jouw conditie kennen en ook antwoord krijgen op hun vragen. Wie dient er aanwezig te zijn bij het maken van het besluit dat jij neemt voor een pijnvrij leven. ( Mocht je dit besluit alleen nemen, vul dan in “Ik neem mijn eigen beslissingen mbt mijn gezondheid”) *


Als je met het pijnvrij coaching programma zou kunnen beginnen, wat is voor jou het gewenste doel * ( meerdere opties mogelijk)

Tot slot: waarom is het een “must “ voor jou om jouw chronische pijn onmiddellijk te stoppen ?
( Dit is een vraag die ik aan elke toekomstige client stel ).
Het is belangrijk dat je mij overtuigt en nog belangrijker dat je jezelf overtuigt van de bereidheid om je chronische pijn te stoppen en een leven te krijgen zonder fysieke beperkingen.
Dus, waarom wil je niet langer leven met chronische fysieke pijn ?
Waarom is NU de tijd aangebroken ?

* Required

Aanvraagformulier