fbpx

Blog

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Per i juli 2018 stopt founder Mirjam van Starrenburg met Masseuse aan huis als platform Op 1 februari 2015 opende Masseuse aan huis haar deuren als online platform om consument met masseur in contact te brengen. Een droom...

Waarom zou je kiezen voor een stoelmasseur? Iedereen weet ondertussen wel dat een massage een zeer positief effect heeft op het lichaam. Dit is zowel mentaal het geval, als lichamelijk. Mentaal kan het ervoor zorgen dat je eventjes alle zorgen kan vergeten en gewoonweg aan niets...

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je geliefde, een goede vriend(in), een leuke collega of familieleden? Met een massage cadeaubon heb je niet alleen een bijzonder cadeau, je geeft de ontvanger bovendien een heerlijke massage waardoor lichaam en geest met elkaar in balans komen.

Door een gevolg van een schouderblessure ben ik met verschillende fysiotherapeuten in aanraking gekomen. Hier is mijn passie ontstaan voor masseren. Het begon als een hobby, maar al snel wilde ik meer en ben ik verschillende massage-opleidingen en workshops gaan volgen. Het bleef even bij alleen het masseren van vrienden en kennissen, maar ook hier voelde ik dat ik meer wilde. IK WILDE MEER, MAAR HOE?

Een massage aan huis boeken is makkelijk en heerlijk. Als je die boekt via www.masseuseaanhuis.nl weet je zeker dat je een professionele en betrouwbare masseuse of masseur boekt. Maar wie zijn deze getalenteerde mensen? Daar wil Nederland graag iets meer over weten.Daarom hebben wij op onze site, bij laatste nieuws een nieuw item. Een kort interview met de masseuses en masseurs van Masseuse aan Huis.

Een massage bestaat uit het druk, wrijven, spanning, beweging of trilling die uitgevoerd worden op de blote huid. Dit wordt door de masseur of masseuse uitgevoerd met massageolie op de zachte huid. Spieren, pezen en gewrichten kunnen op deze manier losgemaakt worden ter verhoging van het welzijn van de persoon die wordt gemasseerd. De persoon die wordt gemasseerd ligt op een massagebank of zit op en massagestoel.

Aanvraagformulier